Sponzori

Dragi kolege i partneri,

Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) i Hrvatsko kemijsko društvo (HKD) organiziraju 26. hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera koji će se održati od 9. do 12. travnja 2019. godine u Šibeniku. Na Skupu uz sudjelovanje inozemnih znanstvenika očekujemo oko 400 sudionika. To je najvažniji skup kemičara i kemijskih inženjera u Republici Hrvatskoj koji se kontinuirano svake druge godine održava počevši od 1969. godine.

Namjera Skupa je predstavljanje znanstvene i stručne djelatnosti iz područja kemije, kemijskog inženjerstva i srodnih znanstvenih disciplina s posebnim naglaskom na promicanje STEM područja, interdisciplinarnog pristupa te primjene znanosti u razvoju naprednih materijala, zaštiti okoliša i razvoju održivih tehnologija. Na Skupu će se okupiti znanstvenici i stručnjaci sa sveučilišta, istraživačkih instituta, škola i industrije, kako iz Hrvatske tako i iz inozemstva. Izmjena iskustva i predstavljanje najnovijih dostignuća putem predavanja koja će održati svjetski poznati znanstvenici predstavlja najdjelotvorniji način proširivanja novih znanja, ideja i tehnologija u službi inženjerstva i razvoja gospodarstva.

Kao pridružena manifestacija ovom Skupu održat će se svečano obilježavanje 100. obljetnice

Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu.

Tijekom održavanja Skupa održat će se prezentacija uglednih tvrtki, izložba kemijskog industrijskog i laboratorijskog pribora i instrumentacije te izložba računalne opreme, programske podrške i literature.

Stoga, srdačno pozivamo Vašu tvrtku da postane partner i da se pridruži organizaciji i /ili izložbi koja će se održati uz znanstveni skup.

Unaprijed zahvaljujemo na sudjelovanju.


Priručnik za sponzore i izlagače

Na sljedećoj poveznici možete preuzeti priručnik: Priručnik za sponzore i izlagače


Zlatni sponzor

Srebrni sponzor

Brončani sponzori

Sponzori

Izlagači

Donatori