Sudjelovanje

Registracija

Kotizacija (PDV uključen)1 do 1.2.2019. od 2.2.2019.
Redovita kotizacija 1500 HRK 1800 HRK
Članovi HDKI i HKD 1350 HRK 1600 HRK
Nastavnici osnovnih i srednjih škola2 750 HRK 900 HRK
Studenti (do doktorata) 750 HRK 900 HRK

 

1PDV uključen. Bankarski troškovi nisu uključeni u kotizaciju.
2Nastavnici osnovnih i srednjih škola koji sudjeluju u jednodnevnoj sekciji Obrazovanje oslobođeni su plaćanja kotizacije.
*Umirovljenici su oslobođeni plaćanja kotizacije.
*Članovi IUPAC-a ostvaruju 10% popusta.

Podatci za uplatu

Institucija: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa
Adresa: Berislavićeva 6/I, 10 000 Zagreb
Banka: Zagrebačka banka
Adresa banke: Trg bana Josipa Jelačića 10, HR-10000, Zagreb
IBAN: HR5323600001101367680
SWIFT: ZABAHR2X
Svrha plaćanja: 26HSKIKI2019 – Vaše ime i prezime


Registriraj se
Ukoliko ste se već registrirali i želite prijaviti sažetak kliknite na ovu poveznicu i unesite lozinku iz dobivenog emaila o uspješnoj registraciji.


Stipendije

Znanstveno-organizacijski odbor 26HSKIKI je, u suradnji s IUPAC-om, osigurao određeni broj stipendija putem kojih će motiviranim studenticama i studentima diplomskih i doktorskih studija (do navršenih 30 godina starosti), potpuno ili djelomično, pokriti troškove sudjelovanja na 26HSKIKI. Stipendija uključuje pokrivanje troškova smještaja za jednu osobu u hotelu Niko*** za vrijeme trajanja konferencije, što podrazumijeva 3 noćenja s doručkom (dolazak 9. travnja popodne i odlazak 12. travnja), kao i financiranje putnih troškova u iznosu do 60 USD. Svi dobitnici IUPAC-ove stipendije oslobođeni su plaćanja kotizacije.

IUPAC stipendije namijenjene su mladim znanstvenicima iz Hrvatske, BiH, Crne Gore, Srbije, Kosova, Makedonije, Albanije i Bugarske.

Traženi dokumenti: pismo preporuke mentora, motivacijsko pismo, životopis i sažetak.

Dokumente je potrebno poslati na email: stipendije.hskiki@fkit.hr

Rok za prijavu stipendija je 15. 12. 2018.

Preuzmi predložak za sažetak

Obavijest o dodijeljenim stipendijama

Kandidati će biti obaviješteni o rezultatima selekcijskog postupka za dodjelu stipendija u petak, 21. 12. 2018. godine. Svi kandidati kojima je u selekcijskom postupku odobrena stipendija, povratnim će se dopisom izjasniti prihvaćaju li ponuđenu stipendiju, u najkraćem mogućem roku, a najkasnije 11. 01. 2019. Ukoliko se kandidat ne očituje do ovog roka, smatrat će se da ne prihvaća dodijeljenu stipendiju, koja će zatim biti ponuđena sljedećem kandidatu s rang-liste kako ju je utvrdio Odbor za dodjelu stipendija. Nakon prihvaćanja stipendije, stipendist će se registrirati na http://www.26hskiki.org/sudjelovanje/#registracija, uz naznaku da je kategorija kotizacije: dobitnik/ca IUPAC-ove stipendije.

Kandidati koji prihvate stipendiju, dobit će obrazac za povrat troškova od strane Tajništva IUPAC-a. Financijska sredstva bit će uplaćena na osobni bankovni račun kandidata nakon konferencije, tj. nakon slanja popunjenog obrasca o povratu troškova, uz priložene račune, Tajništvu IUPAC-a.

IUPAC endorsement implies that entry visas will be granted to all bona fide chemists provided application is made not less than six months in advance. If a visa is not granted two months before the meeting, the IUPAC Secretariat should be notified without delay by the applicant.


Sažetci i prezentacije


Prijavi sažetak
Za prijavu sažetka trebate biti registrirani.